/* Template Name: Hard Rock Horsens Template */ Hard Rock Horsens – Hard Rock Horsens

Hard Rock Horsens

Rød lyn ikon

Ideen med Hard Rock Horsens blev udsprunget af et behov blandt lokale musikere og koncertgængere for gode gedigne rockkoncerter i lidt mindre skala.

Den musikalske tyngde har vi valgt at lægge på den ”hårde” rock, da Horsens historisk set altid har været leveringsdygtige i gode gedigne rocknavne fra ”Den Gamle Mand og Havet” til Pretty Maids.

Imellem disse lokale ”verdensstjerner” har byen altid haft et blomstrende rockmusikalsk miljø med en lang række garagebands, der har spillet og svedt i øvelokalerne rundt om i byen. Disse mindre kendte bands skal løfte arven fra de store, og det vil vi gerne hjælpe til med at de gør.

Derfor tilbyder Hard Rock Horsens en scene, hvor lokale bands kan komme såvel de mere kendte.

Vi har siden vores start i 2009 haft over 130 bands forbi og verdensstjerner som Kip Winger, Eric Martin, Pretty Maids, Freak Kitchen etc. Men også mange upcomming og etablerede danske bands, der fælles for alle brænder for den hårde rock og kan brænde igennem på scenen.

Det er magtpåliggende for vores arrangementer, at skabe en god oplevelse for alle og altid en fed fest med andre rockelskere.

Horns up!

Thomas Kjærsgaard
Formand for HRH

Hard Rock Horsens bestyrelse består af

Bjarne Bjarnø Friese Dalby
Jørgen Birk Rasmussen
Karsten Nielsen
Thomas Kjærsgaard

Gode ideer kan sendes til: hardrockhorsens@live.dk